2016. június 17., péntek


BREAKING NEWS!


Találtam egy teljesen új módot arra, hogy hogyan juthasson mindenki ingyen és könnyen  követőkhöz, like -okhoz illetve mostantól videó megtekintésekhez is! Maga a módszer valóban rendkívül egyszerű, kényelmes és nagyon praktikus is! Összességében egy okostelefon alkalmazásról van szó amely "coin" alapú magyarul mások követése illetve like -olása után jutunk különböző mennyiségű "coin" -hoz melyeket lehet beváltani a fentebb taglalt három dologhoz.

(első bejelentkezés után kapunk - ha jól emlékszem - 150 jutalom coin -t!)

  • Először is nézzük a kezdőképernyőnket:

Mint azt láthatjuk itt lehetséges coin -okhoz jutni. Jó hírem, hogy rengetegszer van arra alkalom hogy extra coin -hoz jussunk. A szemfülesebbeknek feltűnhetett a jobb felső sarokban lévő számláló. Erről kicsit később.

  • Nos ha összegyűlt egy jelentősebb mennyiség kezdjük is el amiért elkezdtétek olvasni, a népszerűsítés.:

  1. Az első gombbal követőket tudunk szerezni, igen gyorsan és egyszerűen. sok alkalmazást próbáltam ki de mindenhol 1000 körül volt a követők számához szükséges coin -ok. Ezzel szemben itt már 50 is elég nekünk:

  2. A második opció a - általam legtöbbet használt like szerzésének lehetősége. Itt a minimum coin szám az már csak 20 amiért cserébe 10 like -ot tudunk adni egy képhez majd így egyre feljebb.

  3. Végül az újdonság jöjjön amit személy szerint eddig sehol se láttam. Az instagram videóinkon lévő megtekintés számának növelése. Ez is egy igen hasznos funkció szintén az előzőkhez hasonlóan felépítve.

Szót ejtettem a jobb felső sarokban elhelyezkedő kis stopperről is. Aki megfigyelte bizonyára észre vehette már eddig is, hogy amint letelik az is ad nekünk autómatikusan egy-egy coin -t ezzel azt gondolom tényleg pofon egyszerűen tudunk sok új követőre és egyebekre szert tenni!

És végezetül ami azt gondolom mindenkit érdekel a letöltő link -> ITT


A bejegyzésem végére még annyit szeretnék írni, hogy mindenki menjen bal felül a beállítások ikonra és a "Redeem Code" fülön írjátok be: EOY3JK0 ezzel a kóddal ugyanis további 150 coin -t kaptok!


Mindenkinek jó Instagramozást! :)


9 megjegyzés:

  1. A megnyitott linken sehol sem találom a letöltést. Tudnál segíteni?

    VálaszTörlés
  2. A megnyitott linken sehol sem találom a letöltést. Tudnál segíteni?

    VálaszTörlés
  3. én se látom. :O segítenél?

    VálaszTörlés
  4. Hogy hívják az app-ot???

    VálaszTörlés
  5. Ez nekem jobban bejött srácok: https://valodi-otthoni-penzkereses.blogspot.com/2017/08/instagram-kovetok-szerzese.html

    VálaszTörlés